вівторок, 15 квітня 2014 р.

КНИГОМАНІЯ-2014

28 січня 2014 року стартував Всеукраїнський конкурс «Книгоманія – 2014 року», що проводиться кожен рік з метою підвищення рівня особистого розвитку учнів через заохочення їх до систематичного читання.
Наша школа теж підтримала ідею проведення районного конкурсу. « Найкращий читач України 2014 » 25 березня в районній бібліотеці відбулося свято – другий етап конкурсу.
В цей день у конкурсі знавців літератури взяла участь учениця 7 класу Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Трюхан Юлія, яка зайняла І місце серед читачів школи.



Виступ нашої учениці був змістовним та надзвичайно цікавим. Юлія виявила любов до книги, фундаментальні знання та вміння висловлювати власну думку про прочитане. Вона здивувала власноруч намальованим плакатом, декларуванням вірша. Юлія заповняла анкети, які розкривали читацький кругозір, брала участь у літературній вікторині, захищала улюблену енциклопедію про тварин. А ведення Юлею Читацького щоденника, його оформлення відкрили її творчі здібності. Так, журі визнало кращим району щоденник нашої читачки Юлії Трюхан і вона зайняла перше місце в районі за його ведення.
У сучасному світі, - сказала, звертаючись до юних конкурсантів, Юля Трюхан, книга перестала бути єдиним джерелом знань. Але лише книга зробить вас мудрішими і допоможе орієнтуватися  у дорослому житті і успішно подолати усі його складнощі та випробовування.
Шановні учні!

Лише література, і особливо, художня, примушує замислюватися над вчинками героїв, порівнювати її з реальними життям, висловлювати власну думку, власні критерії добра та зла. Книга – це головний мудрий вихователь і наставник. Так було у всі часи, так залишається і в епоху тотальної комп’ютеризації. Цю просту істину розділяють учні нашої школи, бо хочуть бути гармонійними особистостями, у свідомості яких поєднувалося б все бічна інформованість з високою мораллю.   

Немає коментарів:

Дописати коментар